Camperloos

Een dagje vakantie zonder camper, het valt eigenlijk ook wel mee hoor 😉

Nadat ik gisterenavond de sleutels van de mobilhome met een bang hartje aan de depanneur gaf en na een nacht vol gepieker, gingen we vanmorgen naar de wekelijkse markt in de Haan. Helmpjes op, fietstassen klaar en fietsen onder een heerlijk blauwe hemel. De markt zelf was zoals alle markten, maar ja…
Toen we terug in ons huurhuisje waren belde ik even naar de garage in Limburg, 200km van hier. Daar konden ze me geruststellen: onze mobilhome was net aangekomen en ze gingen proberen hem nog deze week te herstellen. Later belden ze me terug met de diagnose (kostprijs voor de herstelling is ongeveer 25 overnachtingen op een *** camping) en de melding dat het deze week waarschijnlijk niet meer zou lukken om hem te herstellen. Gelukkig heeft Baloise Assistance gezorgd voor een mooie VW Polo als vervangwagen zodat we toch nog enkele dagen hier kunnen blijven om te genieten van het mooie weer.
Morgen trekken we naar Plopsaland met ‘ons’  poloke en vrijdag misschien nog naar het Boudewijn-seapark-brugge…
Hopelijk kunnen we maandag de camper gaan halen, want we moeten sowieso nog terug naar zee rijden om onze spullen op te halen met de mobilhome.

Plaats een reactie