Zwemmen en petanquen

Vanmorgen werden we rond 8u wakker onder de stralende zon. Na een korte wandeling door het redelijk saaie dorpje, vol met wijngaarden en wijnboeren, trokken we al voor de middag naar het zwembad. Wat een verschil met gisteren, want vandaag waren de drie zwembaden ongeveer voor ons alleen. Het water was redelijk fris, maar eens erin was het heerlijk. Om terug op te warmen hebben we zelfs een beetje volleybal gespeeld.
Daarna aten we een kleine maaltijd in de bistro aan het zwembad. Voor 19,60€ hebben we alle drie gegeten en gedronken en het was zowaar niet slecht, ruim voldoende en werd vergezeld door een fris glaasje lokale wijn.
De rest van de namiddag speelden we petanque, aten een ijsje en schuilden we voor een korte regenbui. Ah ja, en ik ben eens onder de mobilhome gekropen om de watertank leeg te maken, te kuisen en te hervullen. Dat was ik blijkbaar vergeten na ons vorige uitstapje waardoor het water een geurtje had.
Nu weer lekker douchen en morgen rijden we naar het Waldbad in Günzburg om dan overmorgen en donderdag Legoland onveilig te maken (waarschijnlijk in de regen, maar we zien wel).

Een reactie plaatsen