Zomer 2023 – dag 7 – Biberwier

We sliepen weer lekker op de volzette maar rustige camperplaats in Füssen. Mama was al vroeg op en zorgde zoals gewoonlijk voor de croissantjes. Eten, afwassen, wc leegmaken en nog rap inkopen doen in de supermarkt: klaar om de grens over te steken naar Oostenrijk.
Van de camperplaats reden we recht de file in, er was stilstaand verkeer aan de tunnel om Oostenrijk in te gaan. We deden maar liefst 90 minuten over de 44 kilometer tot Biberwier, een klein dorpje met een camping en een skilift. We parkeerden de camper op de camperplaats in de schaduw van de Zugspitze en gingen op verkenning. Het Biberpfad (beverpad) was onze eerste korte wandeling door de streek.
Bij terugkomst checkten we in bij de camping en maakten het avondeten. Een flinke bui zorgde ervoor dat het geen BBQ werd maar gewoon lekkere scampi’s en vis in de pan gebakken.
De avondwandeling leidde ons tot bij enkele alpaca’s en nog meer mooie uitzichten. We douchten in het kraaknette sanitair van de camping en speelden nog een spelletje voor het slapengaan.

 

Een reactie plaatsen