Zomer 2023 – dag 4 – Bad Waldsee

Woensdag was vooral een reis- en rustdag. We sliepen lekker uit op de camping van Europapark en ruimden alles netjes op. Vuil water eruit, wc leeg maken en vers water in de tank. We tankten diesel en deden inkopen in de supermarkt.
Het ritje naar Bad Waldsee was slechts 210 kilometer, maar omdat er hier weinig snelwegen zijn deden we wel 3,5 uur over het traject. Mooie slingerwegjes door bergen en dalen en druk verkeer. Dus het was een vermoeiend ritje voor papa.
In Bad Waldsee aangekomen bezochten we eerst het Erwin Hymer Museum. In dit museum zie je de geschiedenis van caravans en mobilhomes vanaf de jaren 30. Geweldig om te zien in wat voor vehikels de mensen indertijd op vakantie gingen.
Na het museumbezoek reden we enkele kilometers verderop naar de camperplaats aan de thermen in de Bad Waldsee. We aten buiten in het zonnetje op ons eigen terrasje (zoals gewoonlijk) en sloten de dag af met een bezoek aan de thermen. Gedurende twee uren genoten we van de warmwaterbaden tot 38 graden en van de stoomcabine met een deugddoend aroma.

Donderdag rijden we verder naar Füssen, aan de Forggensee en op de grens met Oostenrijk.

Een reactie plaatsen