Zomer 2023 – dag 19 – nachtje Antwerpen

Niet echt een vervolg aan de vorige vakantie, maar het is nog altijd onze zomervakantie van 2023. En wat doe je als het weer slecht is en je niets meer te doen hebt thuis? Juist, een nachtje Antwerpen met de camper.

Rond 14u vertrokken we naar City Camping Antwerp, gelegen aan Sint Anna op linkeroever. Deze camping bezochten we al enkele keren en is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoekje aan het bruisende centrum van Antwerpen.

Rond 15u45 kwamen we aan en zochten een plekje uit op de drukke camping. We wandelden snel naar de Schelde en namen daar de waterbus naar het centrum. Rond 16u30 stonden we op het Steenplein en wandelden door de stad naar De Meir om een beetje te shoppen. De gezellige drukte van een stad gecombineerd met een waterzonnetje maakte er een leuke vooravond van. We aten een lekkere pokebowl en arriveerden rond 20u30 terug aan de camper. We zetten de zeteltjes buiten en dronken nog iets in de warmte van de ondergaande zon. Morgenvroeg staat de vogelmarkt op het programma.

Een reactie plaatsen