Zomer 2023 – dag 18

Onze laatste dag van onze eerste vakantie 😁 eindigde op dag 18. We werden ‘s morgens wakker op de camperplaats in Würzburg. Deze camperplaats is een gemengde parking dus de hele nacht was er wel een zatte Duitser of een auto die lawaai maakte. Niet zo heel goed geslapen dus 🤨.

We aten ontbijt en vertrokken naar de burcht bovenop de berg die over de stad uitkijkt. Deze middag zou het te warm worden, dus het moest nu. De wandeling was pittig (bergop en het weer was toch al warm) maar de burcht was zeker de moeite waard om te bezoeken.

We daalden terug af naar het centrum en bezochten enkele mooie kerken en winkels. Würzburg heeft van beide meer dan genoeg.

We zochten een leuk terrasje en aten daar een lekkere pasta aan een zeer democratische prijs. Helaas werd de eigenaar een beetje onbeschoft toen we niet dadelijk doorhadden dat hij een fooi wou, dus we gaan hier niet terug komen 😁.

We stapten daarna terug in de camper en reden de laatste 450 kilometer naar huis. Rond 20u reden we thuis de oprit op. Het einde van een mooi eerste deel van de vakantie.

Staan nog op het programma: enkele dagen aan de Belgische kust en een weekendje Antwerpen.

Tot binnenkort!

Een reactie plaatsen