Zomer 2023 – dag 14 – Augsburg

Op deze zaterdag namen we rust. Het plan was naar een bepaalde camping aan een heel mooi meer te rijden en daar een nacht door te brengen. Helaas besliste de drukte er anders over. Blijkbaar is overal de vakantie begonnen ondertussen dus we konden geen plekje meer vinden.

We stopten na enkele campings op de parking van een klooster om onze lunch te eten. Daarna reden we door naar Augsburg waar Ferre toch nog een camping aan een meer vond. Hij selecteerde deze camping vooral omwille van de goede WiFi, maar we hadden nu toch ook een mooi meer om te verkoelen in deze verzengende hitte.

De rest van de dag lagen we op het gras aan het meer of zwommen een stukje, rustten we onder de luifel of ruimden een beetje op in de camper.

Het avondmaal bestond uit een lekker stukje zalm met gestoofde groentjes. De airco in de camper werd eindelijk nog eens aangezet om een rustige nacht te garanderen. Helaas besliste hevige reden deze nacht er anders over en lagen we toch een uurtje wakker om naar de regen te luisteren. Gelukkig had mama de regen voorzien en hadden we ons buitenmeubilair al helemaal opgeruimd.

Een reactie plaatsen