Westende en Plopsaland

De herfstvakantie is meestal onze laatste uitstap met de camper, tenzij het weer natuurlijk zacht blijft in de Kerstvakantie. Omdat Plopsaland verleden jaar zo meegevallen was, kozen we dit jaar opnieuw voor een reisje naar onze eigen kuststreek. Camperpark Westende was volzet dus gingen we dit keer naar de camperplaats aan Camping Poldervallei in Westende. Dicht bij het strand en de tramhalte, de ideale uitvalsbasis voor enkele dagen aan zee.

Bij aankomst op de camperplaats bleek onze gereserveerde plaats bezet te zijn door een andere camper. Een warrige uitleg van de eigenaar bracht me niet veel verder, dus nam ik contact op met de uitbater van de camping. Die “was niet aanwezig” en “ging kijken of zijn broer het kon oplossen”. Niet dus. We hebben ons dan maar op een andere plaats gezet en mijn GSM nummer op het raam gehangen voor het geval iemand er een probleem mee had.

Het strand van Westende

Het weer was niet zo heel mooi, vooral winderig en met wat buien, dus na een korte wandeling hadden we een rustige avond in de camper.

’s Anderendaags, maandag, was het weer gelukkig beter en namen we de tram naar Plopsaland. Na een rit van een klein uur stonden we aan te schuiven aan de kassa’s. Het beloofde een drukke dag te worden. Het hele park was ingericht voor Halloween en natuurlijk was de meet&greet met Nachtwacht het hoogtepunt van de dag. We sloten af met een geweldig optreden van de Ketnetband en een spetterend vuurwerk. We namen de overvolle tram terug naar de camperplaats en rond 9 uur trokken we vermoeid onze piyama aan.

 

 

Een reactie plaatsen