Weekendje Westende

Camperpark Westende blijft een veilige keuze en vaste waarde voor ons. Voor een weekendje aan zee is deze centraal gelegen badplaats en camperplaats een leuke bestemming. De camperplaats is prachtig verzorgd, voorzien van sanitair en ruime plaatsen voor 27 campers. De prijs voor dit alles is redelijk (wij betaalden 40 EURO voor het weekend) en reserveren doe je online via www.camperparkwestende.be.

Vrijdagavond na het werk vertrokken we eindelijk, nadat de camper weer enkele weken had stil gestaan. Vertrekken in de avondspits is niet zo leuk en de rit inclusief avondeten en tanken duurde dan ook meer dan 4 uur.

We namen tante Ingrid mee omdat de oma en opa van Ferre ook aan zee waren.

Op zaterdag startten we de dag met een heerlijk fietstocht over de dijk van Westende en gingen tot aan het casino in Middelkerke, of toch de overblijfselen ervan.

We fietsen terug naar de camper en aten boterhammetjes als lunch. Na het eten vertrokken we onmiddellijk terug richting Middelkerke waar we hadden afgesproken met de familie. Tijdens het wachten huurden we een elektrische quad voor Ferre en genoten van de zon.

We wandelden een tijdje langs de winkeltjes met oma, opa en tante Ingrid en deden ons daarna tegoed aan een verwenkoffie in tearoom Veneziana in Middelkerke. Toen we daar voldaan buiten stapten begon de zon al te verdwijnen achter de wolken waardoor de gevoelstemperatuur drastisch daalde. Niet lang daarna nestelden we ons dus op de banken van ‘De Zandbank‘, een taverne op de dijk in Middelkerke. We werden vriendelijk onthaald en bediend, het eten was lekker en het bier was koud. Wat wil je meer?

‘S avonds namen we afscheid van de familie en installeerden ons aan de tv in de camper. Ilse en Ferre waren erg moe en gingen vroeg slapen. Papa kon dus rustig film kijken tot een stuk in de nacht.

Zondag waren we al vroeg uit de veren (toch relatief vroeg, gezien de omzetting naar het zomeruur). We maakten de camper klaar voor vertrek en reden in rustig verkeer terug richting Limburg.

De enige grote vraag is nog: waar gaan we tijdens de paasvakantie naar toe? Voorlopig wordt het ongeveer overal slecht weer in een straal van 800 km rond Limburg.

Een reactie plaatsen