Verrassing!

Voor vandaag hadden de weergoden niet veel goeds in petto. Het zou zowat de hele dag gaan regenen dus hebben we vanmorgen al onze regenkleding in de fietstassen geladen en zijn we richting Fort Napoleon getrokken.
Fort Napoleon is een fort dat Napoleon heeft laten bouwen aan het strand van Oostende maar dat pas in de twintigste eeuw gebruikt werd.
Aan de ingang betaalden we braaf onze tickets en namen onze audiogidsen in ontvangst. En toen werden we aangesproken door een vriendelijke juffrouw van Herita, de vzw die Fort Napoleon beheert: of hun fotograaf van ons enkele foto’s mocht maken voor de folder van volgend seizoen? Natuurlijk konden we deze mensen niet in de steek laten 🙂 dus het uur daarna mochten we in en rond het fort dwalen met een professionele fotograaf en de juffrouw van Herita in ons kielzog. Na afloop trakteerden ze ons nog op een drankje op het mooie terras van het fort waarna we zelf nog eens door het fort trokken met de audiogids.

image
De fotograaf en Sarah van Herita

image

image

Ook het middagmaal genoten we op het terras in het zonnetje, want verdorie wat was het weer mooi weer geworden ondertussen!
Met de fiets reden we daarna naar Vosseslag om oma en opa een bezoekje te brengen, maar onderweg zag Ferre weer iets wat hij wou doen: minigolf! Papa was met twee Duvels niet erg gemotiveerd om nog te golfen, dus mama en Ferre speelden een partijtje.

image

Daarna trokken we eindelijk naar oma en opa waar Ferre fijn kon spelen en onze buikjes gevuld werden. We sloten de dag af op het speeltuintje van de camping.

image

Morgen onze laatste dag aan zee, hopelijk weer met prachtig weer!

Een reactie plaatsen