Terug thuis

Oké, nog even de vakantie afronden… Na ons bezoek aan het Gardameer, dat 7 dagen duurde, trokken we terug naar ons geliefde Oostenrijk! Deze keer verbleven we in Fiss, dat net naast Serfaus ligt. Het Hubertushof was deze keer ons hotel. Hoewel het eerder een pension is denk ik, waar ik zeker niets slechts mee bedoel.
De ontvangst door Anna in het Hubertushof was zeer hartelijk, de kamers waren mooi en ruim en het ontbijt was overvloedig. Het is ons wel nooit gelukt om samen te ontbijten, er waren nogal wat slaapkoppen… 😁

image
De achterkant van het Hubertushof

We maakten gisteren (vrijdag was dat hè?) een mooie wandeling naar naar de Wolfsee en het iets verder gelegen indianendorp. De kinderen vonden het uiteraard geweldig, dus de mama’s en papa’s waren ook blij.

image
Panorama van de Wolfsee
image
Het indianendorp

In de namiddag gingen we naar de Möseralm waar Lonne van de hoge toren sprong en Ferre en Lonne samen plezier maakten op de tubing-baan.

image

image

image

Vandaag, zaterdag, reden we dan op ons gemak naar huis. Eten bij de McDonald’s onderweg, een speeltuintje meepikken en picknicken met chips en icetea langs de autostrade. Zo werd ook de rit naar huis nog gezellig, zeker met de flauwe mopjes en rijmpjes van Ferre in de auto.
Nu enkele dagen wassen, strijken, de tuin, poetsen,…  En dan vertrekken we zaterdag alweer naar de zee, met de mobilhome!!

Een reactie plaatsen