Start hotelvakantie

Hotel Silvretta
Hotel Silvretta

Vanochtend om 4u begon onze vakantie naar Oostenrijk en Italië, dit keer niet met de mobilhome maar gewoon in hotels, samen met Tante Karen, Nonke Jo en Lonne. De rit ging vlot maar door de vele regen en het drukke verkeer was het toch vermoeiend en duurde het iets langer dan voorzien. Negen uurtjes over 780 kilometer is toch niet zo slecht.

Toen we aankwamen zijn we dadelijk iets gaan eten bij Bistro Elgi. Bier en pizza, we misten enkel nog het WK voetbal. Ferre en Lonne aten met z’n tweetjes vlot een grote pizza op!

Mmmmmmmm pizza
Mmmmmmmm pizza

Daarna trokken we in onze kamers in Hotel Silvretta. De kamers zijn mooi, modern, ruim en proper. De ontvangst was ook weer hartelijk en ongedwongen en de kinderen voelden zich dadelijk thuis in de speelkamer en op onze eigen kamers.

Na een frisse douche schoven we aan aan de dinertafel en we sloten de dag af met een korte wandeling. Nu liggen we al lekker onder de heerlijke donsdekens en dromen van droog weer voor de rest van de week 🙂

Ze hebben nu ook gratis WiFi in heel Serfaus. Gezellig!
Ze hebben nu ook gratis WiFi in heel Serfaus. Gezellig!
Ja, het regent hier ...
Ja, het regent hier …
Lonne en Ferre , onderweg naar de top!
Lonne en Ferre , onderweg naar de top!

2 gedachten over “Start hotelvakantie

  1. Goedemorgen,

    Goed geslapen ? Zonneschijn of regen ? Hier gaat alles zijn gewone gangetje, dadelijk gaan de vrouwen naar de markt in Bredene , aperitief enz…. Deze nacht heeft het geregend maar nu is alles droog. Alice is hier met gans de familie, kinderen ,kleinkinderen en Marc. Gisteren is Elke , Jean -Paul en Reinhilde langsgekomen en blijven slapen. Amuseer u en tot …..

    Groetjes en kusjes ,

    Verstuurd vanaf mijn iPad

Een reactie plaatsen