Rit naar en aankomst aan het Gardameer

Vanmorgen begon de dag in Oostenrijk onder een stralende zon. Het uitchecken was een koude douche : bleek dat we nog geen voorschot hadden betaald voor de kamer. Ai, het volledige bedrag nog moeten betalen op vakantie is geen plezier…
Na het ontbijt vertrokken we naar de speelgoedwinkel zodat Ferre zijn centen van oma en opa kon besteden. Een vergrootglas en kompas waren ideaal voor onze kleine scout.
Toen begon de rit naar het Gardameer: de kortste weg, bovendien tolvrij, ging over twee passen helemaal binnendoor. Op papier een goed idee en in de praktijk ook een leuke weg om te rijden, maar de armbandjes tegen wagenziekte hebben niet geholpen bij Ferre. Na een zakje bruine smurrie stopten we nabij Trento in een typisch Italiaans restaurantje (English? No! Francais? No! Deutsch? No!)  om een lekkere spaghetti bolognese (spaghetti ragu) te eten.

image
Ferre heeft honger na de wagenziekte

Na 6 uren rijden arriveren we in Hotel Casimiro Palace waar het weer na 20 minuten verandert van regenachtig naar zonnig 🙂
Het hotel is groot, veel volk en de kamers zijn aan de kleine kant. Maar het personeel is vriendelijk, de kamers zijn proper en de buffetten zijn uitgebreid. Ah ja, een hoop keuze en wat kiest Ferre? Aardappelen met spruitjes!

image
Spruiten met aardappelen

Nu een lekker ontspannen avond op het terras met zicht op het Gardameer, minidisco en een fris drankje.

image
Zicht vanuit de bar

Tot morgen!

Een reactie plaatsen