Plopsaland deel 1

Door het vele verkeer en de lange file naar Plopsaland hebben we vanmorgen besloten eerst naar de camping te gaan. Na het zoeken van een plekje op camping Ter Hoeve en het uitladen van onze fietsen trokken we naar Plopsaland. Ondertussen was het al middag….

image

Allemachtig wat een drukte! Zo druk hebben we het nog nooit gezien in Plopsaland en de wachttijden waren dan ook niet van de poes. We moesten zelfs zo lang wachten overal dat de kinderen nergens meer in wilden gaan.

image

image

image

Één geluk: het park is vandaag tot 22u30 open. We zijn dus een stempeltje gaan halen aan de uitgang en terug naar de camping gefietst. Nu laten we de kinderen wat rusten zodat we vanavond terug naar het pretpark kunnen gaan, hopelijk inclusief vuurwerk. Maar dan zullen ze eerst moeten laten zien dat ze flink kunnen zijn, want vandaag gaat het niet zo goed tussen Lonne en Ferre…  En hun oren zijn ze ergens kwijtgeraakt 😉
Hopelijk tot straks, voor het vervolg van het verslag van ons bezoek aan Plopsaland!

2 gedachten over “Plopsaland deel 1

 1. Hoihoi,
  Oepsie poepsie wat lees ik hier…zijn die 2 lieve kapoenen van deze morgen verandert in “2 vrijgeleire”!! Als we morgen moeten komen geven jullie maar een seintje hé!!
  Wat jammer dat het zo druk is. Hopelijk zijn dadelijk al die kleine pagadders naar huis en kunnen jullie dan nog wat attracties doen. (Als ze het verdienen natuurlijk!)
  Groetjes uit iele

  • Ik denk dat ze gewoon wat moe zijn, ze hebben wat weinig geslapen door alle opwinding. Ferre slaapt momenteel, Lonne doet de afwas met meter.
   Fietsen is hier wat moeilijk, we zitten langs een redelijk drukke baan zonder fietspad en er staat een stevige wind. Morgen proberen we te voet…

Een reactie plaatsen