Pasen 2022 – dag 5 – Pineda de Mar

In de voormiddag hebben we even alles op orde gebracht: beetje poetsen, WC leegmaken, watertank bijvullen, voorruit wassen, betalen en uitchecken op camping Blanes.

Opruimen met zicht op zee bij Camping Blanes

Na een ritje van 11 km met Ferre als co-piloot kwamen we aan in Pineda de Mar, camping Enmar. Zeer vriendelijke ontvangst, heel mooie camping met zwembaden (waarvan één verwarmd), mooie bar/restaurant, mooie camperplekken in de zon tussen de palmbomen en vele huisjes om te verblijven.
Nadat we geïnstalleerd waren, staken we de bbq weer aan. Alweer in een heerlijk zonnetje kunnen eten.


Na de maaltijd op verkenning in Pineda. De camping ligt op 50 meter van het strand, in de buurt van het station en vlakbij het winkelcentrum. Doch de winkels zijn dicht tijdens de siësta. We hebben wel de indruk dat hier meer beweging in het dorp is dan in Blanes.


Na een korte wandeling trokken we de zwemkleren aan en gingen naar het zwembad. Papa en Ferre hebben in het verwarmd zwembad gezwommen. We lagen heel alleen aan het zwembad, niet moeten vechten voor een ligbedje.


Tegen half 5 kwam de wind opzetten en keerden we terug naar de mobilhome. Een beetje lezen, broodjes gegeten en nog even gewandeld over de camping.
Na het douchen werd de aftersun bovengehaald! Nog even lezen of een spelletje spelen en weer een leuke dag gehad!

Een reactie plaatsen