Pasen 2022 – dag 3 – Buen tiempo

Het was weer een heerlijke nacht met het geluid van de branding van de Middellandse Zee. Om 8u werden we stilaan wakker en mama ging croissantjes kopen in het winkeltje van de camping. In deze buurt van Blanes zijn helaas nog niet veel winkels geopend zo vroeg in het seizoen.
Na het ontbijt trokken we een jasje aan en verkenden de winkelstraatjes van Blanes. Al snel was de jas te warm en zetten we ons in t-shirt in het zonnetje. We beklommen de grote rots in de zee, om zo een mooi uitzicht op Blanes te krijgen.

We deden inkopen in de lokale supermercado en bakten kip en paprika’s op de barbecue aan de camper.

Na het middageten in de zon trokken we naar het zwembad voor onze eerste Spaanse siësta. Het water van het zwembad was ijskoud, dus hielden we het bij zonnebaden.

Mama en Ferre wandelden daarna nog terug naar de winkeltjes, maar papa bleef noodgedwongen aan de camper. De nieuwe schoenen gisteren hebben hun sporen achtergelaten op de voeten van papa, het wandelen zal even iets minder makkelijk zijn.
Na het avondeten en een douche spelen we nog een paar spelletjes skipbo en trekken wee op tijd naar bed.

2 gedachten over “Pasen 2022 – dag 3 – Buen tiempo

  1. Toch mooie en rustige omgeving. Vermits er maar weinig winkels open zijn, op naar Barcelona op zoek naar aangepast schoeisel.

    Goedenacht

Een reactie plaatsen