Op naar Vosseslag

Vandaag verlieten we camping Ter Hoeve in Adinkerke en trokken we met “onze” camper naar Vosseslag. Eerst gingen we langs bij oma en opa waar de fietsen afgeladen werden en de camper even in een rustige straat gezet werd.
Daarna gingen we naar de markt in Bredene. Dit lijkt wel de enige markt waar je goedkoop toch mooie en kwalitatieve tafellakens kan vinden. Ook voor tante Karen hebben we een tafellaken gevonden dat past op hun vierkante tafel.
Tijdens de markt werden we verrast door een wolkbreuk, dus even schuilen.

image

Na de wolkbreuk gingen we met de fiets terug naar het huisje van oma en opa waar we getrakteerd weten op verse lasagna en canelloni die tante Claire gemaakt had. Hmmm, lekker!
Toen was het tijd om naar camping De Heide te trekken. Het onthaal was zeer vriendelijk en gemoedelijk en op het eerste zicht lijkt het een erg mooie en goed onderhouden camping (morgen meer over de camping).
We kregen een heel mooi plekje op de camping en na een regenbuitje trokken we met de hele familie naar De Haan. Het weer was ondertussen zonnig en winderig.

image

image

Na het avondeten douchen weer ons even en leggen onze uitgeputte zoon in bed. Ondertussen was ook de buurman met spiksplinternieuwe camper even binnengekomen, blijkt dat hij Peter Elseviers is die een nieuwe mobilhome op basis van de Fiat Decathlon voor 2015 test voor het blad Kampeerwereld. Van dit magazine is hij overigens ook eindredacteur en hij bracht twee proefnummers mee om te lezen. Als ik hem morgen zie probeer ik zeker een kijkje te nemen in “zijn” camper.
Tot morgen!

Een reactie plaatsen