Luie dag

Vandaag hebben we genoten van de rust hier. Eerste fietste ik naar het tankstation om broodjes te halen voor het ontbijt. Daarbij struikelde ik met de fiets toen ik dacht ‘dat borduurke’ wel even op te rijden. Twintig centimeter blijkt te hoog gegrepen te zijn ?.

Na het ontbijt in de ochtendzon bezochten we het wildpark om de hoek. Mooi maar redelijk beperkt, dus op een goed uurtje waren we erdoor. We aten pannenkoeken in de camper, trokken onze zwembroek aan en wandelden naar het zwembad.

Na wat verfrissend geploeter trapte Ferre per ongeluk op een bij, die hem uiteraard trakteerde op een steekje. Hij tierde moord en brand en de redder werd er bij gehaald met een zalfje en een spuitbusje. Na de zalf, het spuitbusje en een ijsje was hij de bijensteek en bijhorende pijn al vergeten dus konden we verder ploeteren in het zwembad.

Vanavond aten we dan rösti’s en worstjes op de BBQ, namen een lekkere douche en we genieten nu van een zwoele avond aan de camper. En Ferre schreeuwt nog altijd moord en brand over de camping, maar deze keer omdat hij meespeelt met ‘Is er wifi in Tahiti?’ op tv.

Morgen Trier en dan waarschijnlijk naar huis (als het aan Ferre ligt).

 

 

 

Een reactie plaatsen