Links naar interessante sites

https://www.centraalbeheer.nl/verzekeringen/camperverzekering/overbeladen-camper het kennisdossier ‘Overbeladen campers” van Centraalbeheer, een zeer actueel thema!

Hermans Motorhomes in Rotem voor al je camperspullen, herstellingen en onderhoud. En natuurlijk ook verhuur en verkoop.

Classic Camper Verhuur in Schindel waar je klassieke Volkswagen T2 Campers kan huren voor een nostalgisch uitstapje.

Motorhome blog van de familie Ceulemans-De Laet
In deze blog worden een aantal motorhome reiservaringen beschreven. Om niet te voorbarig een motorhome aan te schaffen, trokken ze in het begin eropuit met gehuurde motorhomes (o.a. Rimor Superbrig 677, McLouis Steel 425G en 435G, Elnagh Duke 310, Dethleffs Globebus I1 en een Bürstner Aviano i684). Dit deden ze tot ze uiteindelijk in 2010 hun eigen motorhome aanschaften: een tweedehands Bürstner Aviano i684, bouwjaar 2007. In 2013 werd deze opgevolgd door een nieuwe Hymer Exsis i614.

Motorhome Fulltime
Engelstalige website waarop veel informatie staat over motorhomes, camperplaatsen, …

Johan en Claudine op reis met de zwerfwagen
Deze website gaat hoofdzakelijk over hun reiservaringen met de zwerfwagen. Sinds 2004 toeren ze in hun vrije tijd rond met een motorhome en proberen op die manier zo veel mogelijk andere landen, streken en steden te verkennen. Ze hebben ook persoonlijke informatie over veel camperplaatsen op hun website staan!
http://www.obelink.nl
http://www.camping-frankrijk.nl/http://www.campercontact.com/nl : Europa’s grootste camperplaatsen website.
http://missd00little.wordpress.com: heeft niets met campers te maken, maar toch een link uit sympathie 🙂

http://www.skeller.nl: Skeller is een website bedoeld als informatiebron voor Camper eigenaren en liefhebbers. Veel informatie die de hedendaagse Camper liefhebber aanspreekt is op deze site te vinden, waaronder Camperplaatsen, een (gratis) verkoop pagina, een Bedrijven pagina, een Evenementen Pagina, en een bijna 4000 leden tellende Camperclub.