Legoland

Na een voorspoedige rit van 137km arriveerden wat vanochtend iets na 10u in Günzburg, de gemeente waar Legoland ligt.
We meldden ons aan aan de receptie van de camping en kregen te horen dat we veel geluk hadden: er waren nog maar enkele plaatsen vrij op de camping aan het park. Voor 184 euro mogen we twee nachten hier blijven staan en met ons drieën twee dagen in het park.
De camping zelf is een echt kinderparadijs, eigenlijk kan je hier ook al komen zonder kaartjes voor legoland: er zijn speeltuinen, een klimpark, minigolf, bowlingbanen, twee restaurants, een snackbar, een zwemvijver, een lego shop en prachtig sanitair.
Het park doet denken aan Plopsaland de Panne. Alles is hier gemaakt in de sfeer van Lego, de kleuren, de figuurtjes, het speelgoed,…  Een heel mooi themapark. Vandaag hebben we al een hoop attracties gedaan want er is erg weinig volk in het park (dus korte wachttijden). Morgen doorlopen we het park in de andere volgorde en doen we de attracties die we vandaag overgeslagen hebben. Bovendien is morgen het park uitzonderlijk tot 22u open en is er een groot vuurwerk, dus we houden Ferre morgen extra lang op om van alles te genieten (vandaag viel hij in slaap zodra zijn wang het kussen raakte).
Morgen dus lekker uitslapen, broodjes halen en weer naar Legoland.
En zondag vertrekken we dan weer, naar… ?

Een reactie plaatsen