Krokusvakantie 2022 – dag 4

Deze morgen werden we wakker In Middelburg met de regen op het dak. We waren het zonnetje al gewoon. Na ontbijt met verse warme broodjes maakten we de mobilhome vertrekkensklaar.We wilden naar Tilburg, maar hadden nog geen antwoord van stadscamping Tilburg.  Na een telefoontje (er werd niet opgenomen, maar enkele minuten later belden de vrijwilligers van de camperplaats zelf terug) konden we daar terecht.

 

Tegen de middag arriveerden we daar en op aanraden van de reviews op campercontact gingen we eten bij THUIS.  Een hip restaurant recht tegenover de camperplaats.

Het was gezellig en lekker. We aten een salade met beef, een toast avocado en Ferre uiteraard frietjes met kipnuggets. De camperplaats ligt aan het oude spoor, mooie uitzichten van op de plek zelf: uitkijktoren, waterplas met brugjes, trappen om te zitten en verzorgde wandelpaden. Het sanitair is een omgebouwde spoorwagon. Mooi gemaakt, enkel een beetje te koud om te douchen deze tijd van het jaar. De toegang tot de camperplaats en tot het sanitair is heel eenvoudig met een code voor een cijferslot!

Na een koffie en theetje in de mobilhome trokken we de stad in.

De stad Tilburg viel een beetje tegen: één grote winkelstraat, waar meerdere winkels gesloten waren omwille van carnaval. Ook de cafés waren nog niet allemaal open, hier en daar waren er al pleinen waar er carnaval gevierd werd. Niet echt papa zijn ding!

Rond 16 uur waren we terug aan de mobilhome.

We beslisten om verder te rijden en na enig opzoekwerk vertrokken we richting Weert.

Hier aangekomen werden we heel vriendelijk ontvangen door de beheerder. Hij wees ons een plekje toe en gaf ons de nodige uitleg bij de stroomaansluiting (niet dat we deze uitleg nodig hadden).

We wandelden nog tot aan de Albert Heyn om brood en beleg te halen.

Na het eten even douchen, beetje chillen met op de achtergrond carnavalsmuziek vanuit de stad Weert!

Een reactie plaatsen