Krokusvakantie 2022 – dag 3

Omdat we gisteren vroeg naar bed gingen (rond 22u) waren we natuurlijk ook al voor 8u wakker. De bestelde broodjes konden we pas om 9u gaan afhalen dus we namen uitgebreid de tijd om de dag te starten. 

Helaas bleek onze watertank van 120 liter leeg te zijn. Omdat we bijna geen water verbruikt hadden, moest er een ander probleem zijn. En inderdaad, papa was de vorstbeveiliging vergeten te resetten. Deze vorstbeveiliging zorgt ervoor dat alle water uit de camper loopt zodra de temperatuur onder 4 graden gaat.

Dus in plaats van rustig ontbijten, moest ik op zoek naar water. Alle water op de camping was afgesloten, dus moest ik met de jerrycan water gaan halen, 10 liter per keer. Na twee keer vond ik het voldoende 😁.

Na het ontbijt maakten we een wandeling van ongeveer 9 kilometer rond Middelburg. We sloten de wandeling af met een koffie op de drukbevolkte terrassen op de markt, onder een stralende winterzon.

Als lunch maakte papa kip-curry met rijst en daarna volgde een korte siësta.

De namiddag stond in het teken van shoppen in de stad. Het leek wel een bezoek aan Ikea: we hadden niets nodig, maar hebben toch ongeveer 5 kilo leuke en nuttige dingen gekocht.

We aten een ijsje in de zon en dronken een verse thee in De Drukkerij, een mooie boekenwinkel op de markt. Papa at daarbij een heerlijk stuk warme wortelcake! Heerlijk, vond papa toch 😋😉.

Een tussenstop bij de bakker en we wandelden terug naar de camper. Na het avondeten maakten we de balans van de dag op: 15,6 km gewandeld, rode wangen van de zon en een lege portemonnee. 

Tot morgen!

Een reactie plaatsen