Krokusvakantie 2022 – dag 1

Eindelijk nog eens op vakantie met de camper. Tijdens de kerstvakantie hadden we de camper helemaal klaargemaakt voor vertrek, maar toen hadden we een elektrisch probleem. De camper is dan enkele weken gaan logeren bij camperbedrijf Thieu Van Horne in Budel om te herstellen: nieuwe distributieriem, nieuwe banden, grote onderhoudsbeurt en nog enkele kleine mankementen die moesten opgelost worden.

Dus starten we 2022 met een eerste vakantie tijdens de Krokusvakantie. De bestemmingen zijn Middelburg en Efteling, misschien voegen we onderweg nog iets toe.

Vandaag reden we onder een stralende zon naar Essen, op de Nederlands grens. Op camping De Nieuwe Berk staan we één nachtje met als doel morgen (zondag) te gaan wandelen in de Kalmthoutse heide. Camping de Nieuwe Berk is een kleine camping met gastenkamers, een taverne en een vriendelijk onthaal. Het sanitair is klein maar proper en lekker warm.

Bij aankomst meldden we ons aan en gingen iets drinken in de taverne. Voor mij eindelijk nog eens een Duveltje, voor Ferre uiteraard een pannenkoek.

Vanavond maakten we een korte wandeling van een vijftal kilometer in en rond Essen. Niet wereldschokkend, maar het is weer eens wat anders dan de Borreshoefstraat, de Europalaan en de Lemmenshoefstraat in Dilsen.

Een reactie plaatsen