Herfstvakantie – Pairi Daiza

Dinsdag 1 november, Allerheiligen, vertrokken we met volle buikjes richting Brugelette. Een ritje van 2 uur en 30 minuten bracht ons naar de mooiste dierentuin van Europa: Pairi Daiza.

De rit ernaartoe ging vlot en rond 17u15 arriveerden we op de nieuwe bussenparking van de zoo. Het was even wachten tot er een plaatsje vrijkwam, maar al gauw stonden we veilig en rustig tussen de andere campers.

We installeerden ons met zicht op de ingang/uitgang van het park. Dat park braakte vanaf 17u tot 22u een continue mensenstroom uit, het was duidelijk een drukke dag geweest. We waren benieuwd hoe de drukte ‘s anderendaags voor ons zou zijn, maar het voorspelde niet veel goeds.

De ingang van Pairi Daiza, ‘s avonds stemmig verlicht voor Halloween.

We sliepen heerlijk op de rustige parking, tot men om 7u het gras begon te maaien rond de parking. Ach ja, we waren niet gekomen om te slapen.

Rond 9u30 wandelden we naar de ingang waar de deuren net open gingen, zelfs een half uurtje vroeger dan de normale openingstijd.
Wat vooral opviel in het park waren de mooie Halloween versieringen, de leuke animatie en de mooie verblijven van de talrijke dieren.

Rond 18u wandelden we even naar de camper voor het avondeten (verse pompoensoep). Uitgerust gingen we rond 19u terug het park in voor de Halloween optredens. Een vuurshow, Afrikaanse dans, dansende vampieren,… ze waren er allemaal en ze zorgden voor een gezellige sfeer in het park

Rond 21u hadden we 27.000 stappen en bijna 20 kilometer in de wandelbenen. Ik hoef je niet te vertellen dat we moe waren toen we neerploften op ons bed rond 22u.

Slaapwel!

 

 

Een reactie plaatsen