Hemelvaart-weekend bij oma en opa

Hemelvaart weekend beloofde prachtig te worden voor wat betreft het weer, dus gingen wij richting de kust waar ook oma, opa en tante Ingrid een weekendje zaten. Na enkele uurtjes zoeken vonden we toch nog een staanplaats op camping Minnepark in Bredene. We werden donderdagavond rond 21u, na een drukke maar vlotte rit, ontvangen door Louis Minne, de eigenaar van de camping.

Camping Minnepark is een prachtig verzorgde camping met een vriendelijk onthaal, mooi sanitair en voldoende plaats voor kinderen om te spelen. Er is een groot gedeelte met vaste seizoensplaatsen maar ook heel wat trekkersplaatsen van 100 m² of meer. De ligging is op een tweetal kilometer van het strand en ook een tweetal kilometer van Vosseslag (waar oma en opa verbleven).

Speeltuintje 1
Speeltuintje

IMG_20160506_101726

Ferre ging een nachtje logeren bij zijn grootouders aan zee, dus konden wij een namiddagje gaan fietsen en wat ontspannen. Barbecuen deden we het hele weekend, zelfs het ontbijt namen we buiten aan de mobilhome omdat het weer prachtig was (tot 35 graden in de camper als we ’s avonds terugkwamen).

Ontbijtje buiten
Ontbijtje buiten
Communie-chips van Lonne smullen
Communie-chips van Lonne smullen

WP_20160507_15_44_25_Pro

Zandkasteel op het strand van Vosseslag
Zandkasteel op het strand van Vosseslag
BBQ bij oma en opa
BBQ bij oma en opa

Kortom weer een heerlijk weekend, maandagochtend zal pijnlijk zijn.

Een reactie plaatsen