Fietstochtje naar Fachbach

Vanmiddag zijn we, na de spaghetti, met ons drietjes met de fiets nar Fachbach gereden. Het moeilijkste van de trip was met de elektrische fiets van Ilse de trap omhoog en omlaag lopen om over de voetgangersbrug de Lahn over te steken.

Het fietsen zelf ging gemakkelijk langs de langzaam stromende rivier en bij aankomst in Fachbach werden we getrakteerd op een lekker kopje koffie met een Leonidas pralineke. Na een uurtje namen we afscheid van tant Lulu en nonk Bernd en fietsten we terug naar de camping. Onderweg zagen we nog een prachtige boot/schip/jacht door de sluis in Lahnstein gaan.

De camping in Lahnstein heeft ons voor twee nachten 46 € gekost, inclusief alle kosten. Nu gaan we lekker frietjes eten (foei, alweer warm eten) dan douchen en slapen. Morgen rijden we naar het Eifelpark in Gondorf en daarna door naar Landal Sonnenberg.

2 gedachten over “Fietstochtje naar Fachbach

  1. En het weer? Voormiddag was het hier niet schitterend, vanaf 15 h volop zon. Omstreeks 19h teruggekomen van het taart eten bij Bomma. Gaan nu naar de film The Broken Circle Breakdown kijken met de zakdoekjes in handbereik. Groetjes en XXX aan gans de familie. Pa

    Verstuurd vanaf mijn iPad

  2. Echt sjiek om jullie avontuur zo te volgen! Zo te lezen hebben jullie het reuze naar jullie zin! We kijken uit naar jullie verhaaltje van morgen!
    Groetjes!

Een reactie plaatsen