Eerste regendag in Legoland

Na een regenachtige nacht wandelden we vanmorgen naar de Rewe om enkele inkopen te doen. Kwestie van uw 10.000 stappen al voor 10u gedaan te hebben ?
Rond 10u30 waren we in Legoland waar we onder de stralende zon startten aan het attractiepark. Het was gemiddeld druk in Legoland dus we konden vlot van de ene attractie naar de andere. Toen we rond de middag een broodje aan het eten waren, gingen de hemelsluizen open. Voor de rest van de dag regende het redelijk hevig waardoor we voornamelijk binnenactiviteiten deden: 4D cinema x2, bezoek aan de LEGO fabriek,… Mama kookte een lekker potje spaghetti en terwijl papa de afwas deed gingen mama en Ferre zich lekker douchen.
Het is hier trouwens echt herfstweer, we hebben zelfs de verwarming in de camper terug moeten aanzetten. Anderen zijn slechter af: de jonge gezinnen met tentjes kamperen hier in de modder, je krijgt er medelijden mee.
Morgen nog een dagje legoland, het zou droog blijven. Daarna naar Prutz/Serfaus waar het heel mooi weer zou worden (maar we zien wel).

Een reactie plaatsen