Eerste dag Legoland

Onze eerste dag in Legoland (eigenlijk onze 5de of zo) was er al dadelijk eentje om in te kaderen. Een heerlijk zonnig weertje, maar niet te warm en nauwelijks wind. Met de drukte in het park viel het ook heel goed mee zodat we eigenlijk nergens moesten aanschuiven.
Naast de reeds gekende attracties, waren er voor Ferre ook enkele nieuwigheden: de Feuerdrache achtbaan, de Lego Technik achtbaan en natuurlijk de Ninjago Ride. Onze kerel heeft zijn grenzen een beetje verlegd door in wat gewaagdere attracties te gaan, en papa mocht oprecht meegenieten. Vooral de Power Builder waarbij je door een echte Kuka robotarm in een willekeurige richting rondgezwaaid wordt vond ik erg plezant.


Na ons 8 uur durende bezoek aan het park en 19,6 wandelkilometers in de benen, gingen we nog naar de koningsburcht waar we een tafel reserveerden voor morgenavond (vrijdag). Daar kunnen we dan eten aan de ronde tafel, net als echte ridders.
Het vervolg van onze reis ligt ook al vast. Zaterdag rijden we naar de Chiemsee waar we één nacht verblijven aan een restaurantje, daarna rijden we door naar Klagenfurt am Wörthersee.

Een reactie plaatsen