Een regenachtige dag zonder veel regen

Het weerbericht voorspelde niet veel goeds vandaag, dus trokken we al om 9u richting de Möseralm. Bovenop deze berg waren we de eerste bezoekers zodat de kinderen onmiddellijk op de Fisser Flitser konden. Deze karretjes snellen met een rotvaart van de berg naar beneden, gelukkig wel op een rail. Meestal moet je hier een uurtje voor aanschuiven, maar vanmorgen konden ze er onmiddellijk in stappen.

Aan de start van de Fisser Flitser
Aan de start van de Fisser Flitser

De rest van de voormiddag hebben de kinderen kunnen ponyrijden, trampolinespringen, spelen met water, glijbanen, autootjes rijden. Lonne sprong ook nog van het uitzichtpunt naar beneden in een luchtkussen, maar daar waagde zich verder niemand van ons aan.

Na de lunch wandelden we naar beneden met een tussenstop in Leithe Wirt waar de mannen de alcoholvrije Erdinger getest hebben (niet super, maar ook niet slecht, een beetje zoals frietjes die in de oven gebakken zijn en die je opeet zonder mayonaise 🙁 ).

Eens beneden trokken we snel weer naar boven met de lift naar Murmli Wasser (“Moeten we Murmli daar wassen papa?”) waar kinderen en volwassenen zich amuseerden met goud zoeken, ondergrondse tunnels en waterspelletjes.

Moe maar voldaan sleepten we onze oude en minder oude knoken naar het hotel waar we een verkwikkende douchen lieten volgen door een Bauernbuffet (boerenkost!).

Tot morgen!

 

Slaapwel!
Slaapwel!

Een reactie plaatsen