Een ongeluk komt nooit alleen

Goed, de vorige vakantie met de mobilhome had ik hier nog niet echt afgesloten. De reden daarvoor is eenvoudig: het was helemaal geen leuke afsluiter. Om een lang verhaal kort te houden: toen ik gehinderd werd in een maneuver op de weg, hing onze fietsenrek met fietsen over de weg. Een langsrazende vrachtwagen heeft daarop onze fietsen geraakt waarbij het rek en de fiets van Ilse zwaar beschadigd werden.

IMG_20150220_160053

Onze camper kwam er met enkele kleine blutsjes en krasjes vanaf, gelukkig.
Omdat ik een maneuver aan het uitvoeren was, komt de verzekering niet tussenbeide in de schade. Spijtig, maar al bij al hebben we nog geluk gehad. Dit had veel erger kunnen uitdraaien. De fiets van Ilse is binnen bij Custers in Dilsen, die van mij was nog berijdbaar maar moet ook nog nagekeken worden.
Maar een ongeval komt dus niet alleen, en afgelopen woensdag maakte ik dus een flinke buiteling met de fiets terwijl ik op weg was naar het werk. Resultaat was een blauw oog, een gekneusde knie, een gescheurde jas en broek en weeral krassen op mijn geliefde fiets…

image

Dus ons weekendje Brugge met de camper is in het water gevallen. In plaats daarvan ben ik vandaag een fietshelm gaan kopen, want ook dit accidentje had weer veel erger kunnen aflopen.

Hopelijk hebben we de komende tijd minder pech in het verkeer…

Een reactie plaatsen