Geniet van het echte retro gevoel

De klassieke Volkswagen Westfalia campers zijn een symbool voor de hippie cultuur uit de zestiger jaren en blijven ook vandaag de dag grote aantallen mensen fascineren. Hoewel alle Westfalia campers een interessant verhaal en een rijke geschiedenis hebben, zullen we het hier vooral over de Volkswagen Westfalia T2 camper hebben.

Het verhaal van de Volkswagen T2

De Volkswagen T2 is een verdere ontwikkeling op het ontwerp van de Volkswagen T1 van de Nederlander Ben Pon. Binnen korte tijd werd de Volkswagen T1 enorm populair en in 1967 bracht Volkswagen de T2 (in enkele varianten) op de markt. Het grote verschil in design waren vooral de grote ramen en het ontbreken van de middenspijl in de voorruit. Tegenwoordig worden er in Brazilië nog enkele varianten van de Volkswagen T2 voor de lokale markt geproduceerd.

Huur je eigen T2 camper

Een retro camper huren is de perfecte mogelijkheid om zelf eens dit unieke retro gevoel te ervaren. Alle Volkswagen T2 campers van Classic Camper Verhuur zijn voorzien van vier slaapplaatsen, een kookstel, een koelkast en een wasbak. Verder heb je de keus om lekker je zelf je campervakantie in te plannen of zoekwerk te sparen door te genieten van een verzorgd camper arrangement. Daarbovenop is het ook een optie om de retro camper voor een bijzondere dag zoals een bedrijfsuitstapje, een bruiloft of jubileum te huren.

Neem hier een kijkje voor het totale aanbod aan Volkswagen T2 campers en ervaar het hippie gevoel het de jaren zestig.

Love your holiday!

1 gedachte over “Geniet van het echte retro gevoel

  1. Ik wil wellicht een camper huren en er gewoon op lostouren. Nu ben ik hiervoor eerst op zoek naar meer informatie. Een oude Volkswagen huren is natuurlijk ook een leuk idee. Ik ga even kijken nog.

Een reactie plaatsen