Een dagje Blankenberge

In Blankenberge is er altijd wel iets te doen, voor jong en voor oud. Onze dag zag er ongeveer als volgt uit:

’s Morgens gingen we eerst op het strand spelen op één van de vele speeltoestellen die in Blankenberge opgesteld staan:

 

Zodra het 11u was, gingen we indoor minigolfen, onder blacklights bij Goolfy op de dijk. Een aparte ervaring met banen die afgestemd waren op kinderen, zeker de moeite waard om eens te doen maar ik denk dat het er wel erg druk kan zijn als het slecht weer is.

’s Middags trokken we terug naar Camping Jamboree om daar onze nieuwe mini-BBQ eens uit te proberen. Het ging niet slecht en het resultaat mocht ook gezien en geproefd worden.

IMG-20150415-WA0003 IMG-20150415-WA0005

In de namiddag gingen mama en Ferre op het strand spelen en luieren, terwijl papa een tochtje met de fiets ging maken. Eigenlijk ging ik mijn jasje halen dat ik dacht vergeten te zijn in Vosseslag, maar het bleek er niet te liggen dus noem ik het maar een fietstochtje 🙂

’s Avonds, na een verkwikkende douche (in mijn geval een koude douche omdat ik niet kon wachten tot het water in de camper warm was), gingen we nog even naar de kermis op het marktplein in Blankenberge. En toen sloten we de dag moe maar voldaan af.

 

Een reactie plaatsen