Een dag op Landal Sonnenberg

Bollo met konijn Ferre
Bollo met konijn Ferre

Landal Sonnenberg: in the middle of nowhere, boven op een berg en dan ook nog zonder internet, GSM en stroom vallen. Ze hebben het hier goed voor mekaar die Hollanders.

Vanmorgen zijn we begonnen met verse broodjes uit de parkshop en daarna een bezoek aan het zwembad. Het is een mooi, standaard landal zwembad: een stroomversnelling, een bubbelbad, een glijbaantje en propere kleedkamers. Na het zwemmen gingen we naar de enorme binnenspeeltuin, maar toen viel de stroom uit. Het bleek een grote storing te zijn, dus iedereen werd verzocht de speeltuin en het zwembad te verlaten. Ferre was er niet blij mee 🙁

Na de middag hebben we een potje minigolf gespeeld (neen, ik laat niemand winnen) en daarna enkele uren in de binnenspeeltuin onder begeleiding van Erdinger en afgesloten met een Bollo show. Op het vlak van kinderanimatie heeft Landal nog heel veel te leren van Roompot, de show was een beetje zielig door de animatrice die de juiste liedjes niet vond en de microfoon die niet goed werkte.

Vanavond hebben we nog een wandelingetje gemaakt rond het hele park en nu zitten mama en Ferre te kleuren en te knutselen.

Morgen vertrekken we naar Camping Kleinenzhof in het Zwarte Woud.

Tot morgen!

4 gedachten over “Een dag op Landal Sonnenberg

  1. Boven op de berg ja daar staat een kleine ….. camper!
    Zwemmen, speeltuin, Erdinger, …kon slechter hé!
    Ik lees dat jullie mij missen ( op de minidisco )
    Allez amusez vous , viel spas, amuseer jullie!!

  2. De dagen zitten goed vol, zie ik. Hier zijn de dagen gevuld met werken…..jammer! Groetjes van Jonnie, Riet, Bren en Christel

Een reactie plaatsen