De efteling

6u20, twintig na zes! Op dat uur vond Ferre dat het goed geweest was met slapen want “ik ben zooooo benieuwd wat er in de efteling gaat zijn”! Alsof dit niet de derde keer is dat we in Kaatsheuvel zijn voor een uitgebreide studie van alle facetten van het sprookjesbos.
Maar ja, wat doe je dan als goede ouder? Inderdaad, de iPad geven en rustig doorslapen.  Neenee, alle gekheid op een stokje en het stokje door het raam, nu serieus.
Onze eerste fietstocht ging naar de winkel, door de regen, om bakboter te halen (vergeten). Van daar fietsten we terug naar de efteling waar we de hele dag doorbrachten. Eerst onder een grijze hemel, later in de stralende zon.
We bezochten Fata Morgana, de Droomvlucht, Jokie en Jet, de show van de sprookjesboom en al de rest om uiteindelijk het sprookjesbos nog eens grondig te bezoeken. Prachtig om te zien hoe Ferre opgaat in de magische wereld van de efteling.

image
img 20150217 112609

image

image

image

image

image

Doodmoe maar voldaan zijn we terug naar onze mobilhome gefietst, die nu moederziel alleen op het erf bij de boer staat.
Ferre at drie pannekoeken, we douchten alledrie en papa zorgde voor proper sanitair (voor de kampeerleken: na het doen van een grote of kleine boodschap stopt de keten niet, dat mag de papa allemaal en dagelijks wegdragen :mrgreen:). image

Nu een lekker pintje en dan vroeg slapen. Morgen rijden we naar zee, omdat het weer zo mooi wordt. Misschien daarna nog naar Brugge, maar we zien wel.

Een reactie plaatsen