Dag… Euhm… Drie?

Alweer de derde dag van de uitstap. Vanochtend stonden we rond 7u30 op bij een frisse -3. Buiten weliswaar, binnen draaide de verwarming lekker!

image

Een ritje van 200 km tot in Vosseslag om even het kaartje van TV Vlaanderen uit te halen. Het kaartje werkte niet, dus voorlopig geen tv in onze camper. Daarna reden we verder naar het haventje aan Fort Napoleon in Oostende.

image

Zoals je op de foto kan zien stonden we onder een stralende zon te genieten van de zee. Na het middageten klommen we over de duinen naar het strand waar we grote schelpen raapten en een mooie wandeling maakten over een soort pier of golfbreker.

image

image

Na deze fikse wandeling reden we naar Westende, naar de camperplaats van Camping Kompas. Samen met ongeveer 20 andere campers brengen we een nacht door op deze goed onderhouden plek met alle voorzieningen.
Maar eerst zijn we lekker gaan eten bij St.  James op de dijk hier. De – alweer- fikse wandeling terug naar de camper deed de Tripel Karmelietjes en steak met frietjes goed verteren.

image

Morgen gaan we zwemmen in Ieper en logeren we op camping/camperplaats Jeugdstadion. Als we de kans hebben, gaan we ook nog eten in Den Olifant, ons favoriete restaurantje in Ieper.

Een reactie plaatsen