Dag 16 – De toerist uithangen

Vandaag begon de dag met een plons in het zwembad om 9u, papa samen met Ferre en Lonne. Geen betere manier om weer een hete dag te starten!

Karen, Jo en Ilse zorgden voor het ontbijt en daarna wandelden we naar de andere kant van Rosas. We aten een tweede ontbijt in de lokale McDonald’s en namen het toeristisch treintje dat ons 90 minuten en 22 kilometer door Rosas voerde.


Wat een mooie streek en wat een mooie stad! Veel natuur met helaas ook veel stof, en de uitzichten van boven op de berg zijn prachtig!

Na het leuke ritje stopten de nog even bij de lokale supermercado voor enkele ingrediënten. We maakten wat fruit klaar als tussendoortje en trokken naar het zwembad. Daar bleek natuurlijk ieder bedje bezet. Niet door een toerist, maar door een handdoek 😡. Dus doken we het verkoelende water in, maar zodra er een bedje vrijkwam spurtten Ilse en Karen uit het zwembad om het te claimen. Zo hadden we uiteindelijk toch nog een gezellig plekje in het gras, op en naast de ligbedjes. Papa en Jo hadden echter nog een beter plekje gevonden op het terras.

Na het zwemmen werd er gedoucht en maakte Jo het avondeten klaar. Yummy 😋!

We eindigden de dag met Kezenspel en trokken op tijd naar bed!

 

Een reactie plaatsen