Dag 14 – Naar de Spaanse grens


Eigenlijk hadden we vandaag voorzien in Narbonne, Saint Pierre la mer, te stoppen. Maar omdat het zo warm is en in dat dorp geen camping is, besloten we door te rijden tot aan de Spaanse grens.
We reden deze keer over tolwegen en moesten bijgevolg € 23 betalen voor een stuk autostrade van ongeveer 200 km. Campers betalen in Frankrijk een hogere tol dan auto’s, best pittig als je zoals ons meer al dan 2.200 km door Frankrijk gereden hebt. Daarom nemen wij dus voornamelijk de tolvrije wegen.
Aangekomen op Camping de la Vallée in de buurt van Le Boulou aten we een koude pastasalade en trokken daarna gewoontegetrouw naar het zwembad. Daar was het uiteraard een drukte van jewelste door het warme weer en de vele kinderen op de camping.

Na het zwemmen en zonnebaden wandelden we naar het centrum van het dorp om enkele inkopen te doen bij de lokale epicerie.


We sloten de dag af met nog een zwempartijtje en het avondeten. De douche die volgde was heerlijk verfrissend, onze bedden waren helaas nog snikheet.

Petanquen at midnight

Morgen nog een uurtje tot aan de camping in Rosas!

Een reactie plaatsen