Carnaval vakantie – Zeeland dag 4

Vandaag hadden we eindelijk nog eens broodjes op de camping. Na het ontbijt stapten we naar het centrum van Middelburg om de straatjes te bezoeken die we gisteren gemist hadden. Nog steeds geen communiekleren voor Ferre gevonden 😳.

Tegen de middag kochten we American pancakes voor Ferre en een slaatje voor mama en papa. We aten op ons gemakje onze lunch in de camper en vertrokken na de afwas richting Zoutelande.

Na 20 minuutjes rijden kregen we een plekje op de mooie camping Weltevreden toegewezen. Alweer staan we net achter een grote duin, op 100 meter van het prachtige strand van Zoutelande.

Helaas was het geen strandweer dus gewapend met muts, handschoenen en sjaal wandelden we over het strand naar “het oude strandhuis”, wel bekend van het liedje van Bløf en Geike Arnaert. We dronken in dit zeer mooie en gezellige strandpaviljoen een aperitiefje en aten een heerlijke nachoschotel.


Na twee Duvels wandelden we terug naar de camping waar we chili con carne aten. We sloten de avond af met een spelletje en een goed boek.

Een reactie plaatsen