Carnaval vakantie – Zeeland dag 3

Vanochtend stonden we zonder wekker op, zoals iedere dag 😁. We bakten broodjes en croissantjes en ik at weer havermout met honing en melk.
Vandaag was onze laatste dag in Vlissingen, dus terwijl Ilse de camper opruimde zorgde ik voor het lozen van het vuile water, het aanvullen van het verse water en het legen van het chemisch toilet.
Rond 9u15 waren we hiermee klaar, maar we konden pas om 10u30 terecht in het zwembad. Dus reden we op ons gemakje naar het Vrijburgbad in Middelburg en installeerden ons op de parking.
Daarna gingen we een uurtje zwemmen, bubbelbaden, stroomversnellingen en glijbanen 😁. Een mooi, groot en proper zwembad!

We namen een lekkere douche na het zwemmen en reden op ons gemakje naar de stadscamping van Middelburg. De slagboom met nummerplaatherkenning zorgde voor een vlotte toegang. Deze camping bezoeken we al voor de derde keer. Mooi en proper sanitair, ruime plaatsen, een brasserie en broodjesservice iedere ochtend.
Ilse prepareerde balletjes in tomatensaus en na de lunch wandelden we naar het centrum van Middelburg.
We waren op zoek naar communiekleren voor Ferre en kwamen thuis met een broek voor papa, een blouse voor mama en een T-shirt en jas voor Ferre. Maar geen communiekleren.
We bezochten ook “de drukkerij”, een mooie boekenwinkel met brasserie. Uiteraard namen we daar ook een vieruurtje (poffertjes voor Ferre en een Zeeuwse Bolus voor mama). Papa kocht als dessert een nieuw boek (“Wie zint op wraak” van Bo Svernström).

We kochten een broodje en een worstenbroodje bij de bakker en wandelden naar de camper. Na het avondeten speelden we nog een blufspelletje en we sloten de dag af met lezen.


Een reactie plaatsen