Carnaval vakantie – Zeeland dag 1

Vanochtend stond ik lekker vroeg op. Croissantje gebakken voor Ferre, water in de camper en de laatste spulletjes nog inladen.
Na het ontbijt sprongen we nog allemaal (niet samen 😳) onder de douche, we namen afscheid van oma, opa en tante Ingrid en we vertrokken richting Zeeland. Eerste bestemming: Vlissingen.

Na 2 uur en 15 minuten comfortabel (weinig verkeer) rijden arriveerden we op camping Strandpark in Vlissingen. Onze standplaats wordt afgebakend door tennisterreinen aan de ene kant en de zeedijk aan de andere kant.

Traditie: Duvel bij aankomst.

Niet de mooiste plaats, maar wel een prachtige locatie. We moeten letterlijk maar 20 trappen omhoog, een wegje oversteken en we staan op het strand.

We aten als lunch lekkere soep die ik gisterenavond nog gemaakt had. Daarna wandelden we naar Vlissingen over de dijk. Het was droog en bewolkt weer, en Vlissingen zelf is een mooi plekje met veel cafés en restaurants.

De tweede lunch 😁

In de late namiddag klaarde het weer op, wat zorgde voor mooie taferelen op de dijk en op het strand.

Het avondeten was kip met rijst en currysaus. Ook weer een traditie die in ere moet gehouden worden 😁.

Vanavond lazen we nog een beetje en maakten alvast plannen voor morgen. En zoals gewoonlijk zullen we weer vroeg onder de wol kruipen.

Een reactie plaatsen