Camping ’t Rietveld in Vosseslag

Vannacht hebben we voor de tweede keer overnacht op camping ’t Rietveld. De vorige keer was enkele maanden geleden en was niet zo goed afgelopen (panne met de camper). Deze compacte camping is gelegen op de grens van Vosseslag en Bredene en wordt beheerd door de vriendelijke en behulpzame Johan. 

We kregen de voorste plaats op de camping, dicht bij het kantoor en aan de ingang. Net zoals we gevraagd hadden. De plaats voor onze camper is redelijk klein, maar het is wel gezellig en er is iets te zien aan de ingang 🙂

Het sanitair is modern en superproper. Het systeem om te douchen is heel gemakkelijk: je steekt het kaartje erin en de douche begint te lopen, perfect op temperatuur. Op dat moment telt het tegoed van je kaartje af maar maak je geen zorgen: wij douchten met drie voor één eurootje! Er zijn slechts twee douches voor de mannen en drie wc’s voor de mannen, maar we hebben nooit moeten wachten.

We komen hier zeker nog terug, want voor de prijs moet je het ook niet laten. 58 € voor twee nachten met drie personen valt goed mee.

Een reactie plaatsen