Camping Jamboree in Blankenberge

Camping Jamboree is een mooi verzorgde camping op enkele honderden meters van een supermarkt, de zeedijk van Blankenberge en Sealife. Deze ligging maakt er de ideale uitvalsbasis voor een langer verblijf in Blankenberge van.

De camperplaatsen die voor aan de camping voorzien zijn lieten we links liggen, ze zagen ze wel erg krap en wat saai uit. In plaats hiervan kozen we voor een plekje bij de kortverblijvers, midden op een mooi grasveld tussen een vijftiental andere campers. Water en elektriciteit zijn voorzien aan de camper, toiletten en loosplaats voor grijs water en chemisch toilet op een kleine 100m afstand. De douches zijn enkel te vinden aan de ingang van de camping, dus een flinke wandeling. Bovendien zijn het ook maar vier douches, dat lijkt me nogal weinig als ik de omvang van de camping bekijk. Maar als verwoede camper gebruiken we natuurlijk onze eigen douche 🙂

Voor ons gezinnetje betaalden we 52 EURO voor twee nachten, wat me een schappelijke prijs lijkt voor zo een mooi onderhouden camping met alle voorzieningen.

De combinatie van de camping, de ligging en het vriendelijke onthaal zorgen ervoor dat we hier zeker nog eens terug komen!

Een reactie plaatsen