Camping Fuussekaul in Luxemburg

Camping Fuussekaul heeft een mooie camperplaats voor 35 campers. Daarnaast is op de camping zelf plaats voor naar schatting 500 tenten, bungalows en caravans. De camping wordt uitgebaat door nederlandstalige mensen, en ze doen dat met hart en ziel. Alles op deze camping is erop gericht om ouders en kinderen een geweldige vakantie te bezorgen. Een greep uit de voorzieningen op en rond de camping:

Restaurant en brasserie
Frituur
Verwarmd buitenzwembad met kinderbad
Trampolines
Klimpark
Prachtig sanitair
Speeltuintjes
Kampeerwinkel
Delhaize

En natuurlijk een animatieteam uit de duizend. De jongens en meisjes van het a-team worden gedreven door wat volgens ons de eigenaar van de camping is en doen de hele dag door hun uiterste best om de kinderen te entertainen. En daar slagen ze in, geloof me. Onze dag zag er als volgt uit:

10u: kinderen en ouders worden opgehaald over hele camping en worden verzameld voor een dierengeluidenzoektocht.

14u: bestuur een echte graafmachine of laat je schminken. In afwachting zijn er spelletjes voorzien voor iedereen. Ah ja, en we werden weer gebracht met tractoren met karren achter.

16u: we wassen Ferre in de supermooie douches, speciaal voor kinderen.

19u: dezelfde tractors halen iedereen op voor de minidisco in de evenementenzaal , waar mama en papa iets kunnen drinken of gewoon kunnen meedoen.

Afsluiter: een kampvuur met marshmallows voor de kinderen. Deze marshmallows mogen ze dan zelf roosteren boven het vuur en uiteraard opeten.

Het was 21u voorbij toen we terug in de mobilhome waren. Ferre was uitgeteld, en wij eigenlijk ook door het vele wandelen over deze enorme maar gezellige camping.

Zoek je naar een camping om met (klein) kinderen naartoe te gaan? Twijfel niet en bezoek deze heerlijke camping of camperplaats. De camperplaats kost 15 euro per nacht, inclusief alle hierboven genoemde faciliteiten. Enkel douchen kost 1 euro per keer extra.

Morgen rijden we naar Bad Schönborn voor een namiddagje wellness in de buurt van Karlsruhe. Daarna rijden we waarschijnlijk door naar de Titisee.

1 gedachte over “Camping Fuussekaul in Luxemburg

Een reactie plaatsen