Boudewijn Seapark

Ook dit jaar bezochten we het Boudewijn Seapark in Brugge weer. Het feit dat dit park tijdens de Paasvakantie gratis toegankelijk is voor leerkrachten, helpt wel moet ik zeggen.

Wat als eerste opviel, is dat het park een make-over heeft gekregen sinds we de laatste keer hier waren (ik denk twee jaar geleden). De roofvogelshow heeft plaats gemaakt voor een mooi zwembad/waterspeelplaats met een ligweide met kleurrijke zetels.

IMG_20150416_155000
De nieuwe waterspeelplaats

De rest van het park is ook wat gemoderniseerd en heeft een likje verf gekregen, maar hier kom je toch vooral naartoe voor de dolfijnen en zeeleeuwen.

De zeeleeuwen show
De zeeleeuwen show

Na het bezoek aan zowel de dolfijnen- als de zeeleeuwenshow, hadden we nog tijd genoeg om de rest van het park ook te bezoeken. Dit park blijft zeker een bezoekje waard.

’s Avonds waren we nog net te vroeg om al naar huis te trekken (files), dus besloten we nog even naar Aalst te rijden om daar op de camperplaats aan het zwembad een hapje te eten. Rond 19u30 trokken we daarna verder naar huis, in rustig verkeer en aan een gezapig tempo.

1 gedachte over “Boudewijn Seapark

Een reactie plaatsen