Aktive Camping Prutz – korte beoordeling

Deze camping is mooi gelegen aan rivier de Inn, in het dal bij Serfaus-Fiss-Ladis. De plaatsen zijn klein en enkele plaatsen zijn zelfs een beetje geïmproviseerd op de tarmac of in een vrij hoekje. Desalniettemin stond de camping de hele week eivol en was er veel verloop in de bezoekers. Dit is dan ook geen rustige camping, een beetje meer regels voor de gasten zou niet slecht zijn volgens mij.

De sanitaire voorzieningen zijn perfect in orde, mooi modern en proper. Er is een speelzaaltje voor de kinderen en een klein restaurantje dat niet geweldig is. Wandel beter even de berg op naar de Italiaan bovenaan de straat.

De prijzen zijn redelijk hoog, zoals je mag verwachten in een toeristisch gebied. Het onthaal is professioneel vriendelijk maar niet hartelijk.

Wifi is niet inbegrepen maar werkt wel zeer goed. Busverbindingen naar SFL zijn er enkele malen per dag en de bushalte ligt op 500m wandelen. Het dal is zeer mooi om te fietsen langs de rivier en de recreatiemogelijkheden in de bergen blijven geweldig voor gezinnen met kinderen.

Een reactie plaatsen