Aanpassingen aan en voor de mobilhome

Sinds meer dan een maand zijn we de trotse bezitters van onze eigen Hymer motorhome. Maar we zijn er nog altijd niet mee op reis geweest! Hoe komt dat dan?
Ten eerste is er een hoop rompslomp zoals verzekering, nummerplaten, taks en herkeuring (eigenlijk alleen een weging, maar ze kijken toch wat meer na).
Dan is er de kwestie van een stelplaats. Na veel wikken en wegen hebben we besloten om de camper hier thuis te zetten. Maar daarvoor moest de bestaande carport afgebroken worden (wegens te laag en te kort) en gingen we op zoek naar een grotere carport. Die is er nog niet, maar toch bijna :mrgreen:
En tenslotte de aanpassingen aan de mobilhome zelf: montage van een fietsenrek, een gasfilter voor de LPG installatie, plankje om het bed geschikt te maken voor drie personen, herstelling van de keukenlade, testen van de batterijen, vervangen van de deurvangers, extra sloten op de deuren,…  Thieu Hermans legt momenteel de laatste hand aan onze camper, en dan kunnen we eindelijk beginnen aan onze eerste trip.
De eerste trip zal ons nog niet te ver van huis voeren, want we moeten wat wennen aan onze eigen mobilhome. Waarschijnlijk gaat het richting Kaatsheuvel, Brugge, Oostduinkerke en Kortrijk. Maar heel zeker is dat nog niet…

Een reactie plaatsen